Rozhodovacie procesy - Bodiš, Miloš
Manažérske rozhodovanie ako rozhodovací proces. Prvky rozhodovacieho procesu. Druhy rozhodovacích procesov a rozhodnutí. Klasifikácia metód rozhodovania. Modelovanie metód riešenia problémov.