Význam a efektívnosť iniciatív proti deforestácii Amazonského pralesa - Škorvagová, Simona
Deforestácia a degradácia lesov sa v súčasnosti považujú za kľúčové elementy politiky zmierňovania klimatickej zmeny. Iniciatívy proti odlesňovaniu. Zmena politiky vlády a iniciatívy mimovládnych environmentálnych organizácií.