Vplyv vybraných faktorov na vývoj cien nehnuteľností - Steinhauser, Dušan, 1988-
V cenách nehnuteľností sa odzrkadľuje široká škála ekonomických skutočností, od životnej úrovne obyvateľstva až po aktuálnu fázu ekonomického cyklu. Kvantifikovanie efektov, ktoré súvisia s prílevom priamych zahraničných investícií do regiónu.