Impact of ICT in service enterprises on their economic performance - Benešová, Dana, 1958-
Technologické inovácie ako determinant ekonomického rastu. Dopad informačných a komunikačných technológií v podnikoch služieb na ich ekonomickú výkonnosť. Testovanie dvoch hypotéz.