Vplyv ceny ropy na vývoj HDP Slovenskej republiky - Zábojník, Stanislav, 1984-
Volatilita cien ropy na HDP Slovenskej republiky. Závislosť medzi zmenou ceny ropy a HDP Slovenskej republiky. Prognózy dopadu poklesu cien ropy na svetové ekonomiky, medzi ktorými je aj Slovenská republika.