Moderné trendy v komunikačnej politike podnikov - Čambalíková, Andrea, 1990-
Komunikačná politika ako nástroj marketingu. Zložky komunikačného procesu. Tradičné nástroje komunikačnej politiky. Moderné nástroje komunikačnej politiky: digitálny marketing, virálny marketing, guerilla marketing, marketing v sociálnych médiách, product placement.