Špecifiká automobilového priemyslu na Slovensku - Deáková, Stanislava, 1974-
Vývoj automobilového priemyslu na Slovensku. Výroba automobilov na Slovensku v rokoch 2000-2014. Vývoj zamestnanosti v automobilovom priemysle v období 1995-2013. Predpokladané investície v automobilovom priemysle. Investície Matador Automotive. Aktuálne problémy v odvetví.