Komunikácia o CSR aktivitách, jej význam a nástroje - Dubcová, Gabriela, 1968-
Koncept Corporate Social Responsibility (CSR) - spoločenská zodpovednosť organizácie a jej benefity. Väčšia príťažlivosť pre investorov, prístup ku kapitálu. Znižovanie nákladov, zvýšenie efektivity. Budovanie reputácie a z nej vychádzajúcej silnej pozície na trhu. Lepšie riadenie rizík. Prečo komunikovať o CSR. Ako komunikovať o CSR - nástroje a prostriedky.