Foreign Policy of the "Small Coalition" in the Federal Republic of Germany during 1974-1976 Period: Moving from Idealism towards Political and Economic Pragmatism - Čech, Ľubomír, 1955-
Zahraničná politika "malej koalície" v Spolkovej republike Nemecko v rokoch 1974-1976. Východná politika. Studená vojna. Uvoľnenie medzinárodného napätia. Organizácia NATO. Sovietsko-nemecké vzťahy. Osobnosti kancelárov - W. Brandt a H. Schmidt.