Knowledge organization - a new dimension of the quality of working life - Antalová, Mária, 1952-
Kvalita pracovného života v prostredí organizácie znalostí sa stáva víziou pre všetky moderné organizácie. Charakteristika organizácie znalostí a stratégia riadenia. Realizácia riadenia organizácie založenej na vedomostiach a šírenie tohto javu v organizáciách a inštitúciách v SR.