Oživenie spotreby domácností je spoločnou črtou vývoja stredoeurópskych krajín - Morvay, Karol, 1973-
Tempo rastu konečnej spotreby domácností v krajinách V4. Podiel konečnej spotreby domácností na prírastkoch agregátneho dopytu a HDP v krajinách V4.