<The> Polarization of wealth and global financial crisis - Dziurová, Valéria, 1986-
Rastúci problém polarizácie bohatstva vo vzťahu ku globálnej a dlhovej kríze. Rast polarizácie príjmov v čase krízy a v pokrízovom období. Polarizácia príjmov v EÚ.