Zdaňovanie príjmov v Rakúsku - Ďurinová, Ivona, 1964-
Charakteristika daňovej sústavy Rakúska. Daň z príjmov fyzických osôb. Sadzby dane z príjmov fyzických osôb platné od roku 2009. Sadzby dane z príjmov fyzických osôb platné do 31.12.2015 a od 01.01.2016. Daň z príjmov právnických osôb. Zdanenie dividend. Skupinové zdanenie príjmov.