Modelovanie procesu manažmentu zmien - Filanová, Jana, 1967-
Procesná analýza. Metódy procesnej analýzy. Procesné mapovanie ako vhodný nástroj procesného riadenia. Metódy modelovania procesov a ich charakteristika. Optimalizácia procesov. Analýza procesu manažmentu zmien. Model procesu manažmentu zmien.