Riadenie ľudských zdrojov ako hlavný predpoklad úspechu manažmentu zmien v podniku - Gajdošíková, Katarína
Manažment ľudských zdrojov v procese zavádzania zmien. Prekonávanie odporu voči zmene. Nové výzvy pre manažment zmien - porovnanie klasického manažmentu s moderným manažmentom. Dôvera v podniku.