<The> Importance of high-growth enterprises for job creation in service industry of OECD countries - Krošláková, Monika, 1975-
Rýchlo rastúce podniky (High-growth enterprises - HGE) a ich vplyv na tvorbu pracovných miest a zamestnanosť podľa OECD. Analýza dynamického podnikania v sektore služieb vybraných ekonomík.