Nepriame súvislosti v ekonomike: ako ich odhaliť a preskúmať? - Lábaj, Martin, 1982-
Recenzia na učebnicu, ktorá obsahuje úplné základy input-output analýzy a vysvetlenie údajov, ktoré sú k nej potrebné, ako aj rozšírenia o rôzne aspekty, ktoré sú užitočné pre výskum v tejto oblasti.