Model of Enterprise Financial Performance Measurement in Uncertain Market Environment of Central Europe - Hyránek, Eduard, 1955-
Súčasné prístupy merania finančnej výkonnosti podniku. Syntetické ukazovatele na základe pomerových ukazovateľov. Novo opísaný model merania finančnej výkonnosti podniku.