Auditorské služby v České republice pohledem analýzy tržní koncentrace (se zaměřením na auditory subjektů veřejného zájmu) - Šindelář, Michal
Analýza koncentrácie na trhu audítorských služieb v Českej republike a porovnanie výsledkov s medzinárodným výskumom