Vlastné značky nie sú len módny výstrelok - Talavášek, Lenka
Svet vlastných značiek je veľmi bohatý a je u nás v neustálom vývoji. Vlastné značky predstavujú špeciálny záväzok reťazca voči zákazníkovi. Musia zodpovedať špecifickým potrebám svojich profesionálnych zákazníkov.