Rast priemernej hodnoty koša zaznamenalo osem reťazcov
Počas mesiacov jún a júl vzrástla priemerná hodnota spotrebného koša o 1,59 % v porovnaní s obdobím apríl - máj. Vývoj cien spotrebného koša v maloobchodných reťazcoch na Slovensku.