Ľudia zdraželi - Hinšt, Jaroslav
Rozhovor s majiteľmi agentúry Index Nosluš o trhu práce, o najímaní brigádnikov pre firmy, o zlozvykoch firiem, o založení personálnej agentúry, o pôsobení na českom a slovenskom trhu, o dovoze ľudí zo zahraničia, o plánoch na ďalší rast.