Potravinárske firmy sa vydali na manévre - Kris, Richard
Aktivity potravinárskych firiem sú čoraz intenzívnejšie. Tie najväčšie chcú stále rásť, aj keď tento sektor je už tri roky vystavený reálnemu spomaľovaniu. Potravinoví giganti si brúsia zuby na čo najväčší podiel na trhu. Noví hráči v Európe. Zmena správania spotrebiteľov - preferencie zdravej výživy, biopotravín. USA sú stále obľúbeným trhom.