S biopotravinami predbehli dobu - Raševová, Kristína
O predajni Biologika v Bratislave. Záujem o biopotraviny. Ceny biopotravín. Domáci výrobcovia pribúdajú len pomaly. Kamenný obchod má stále neporovnateľne vyššie tržby ako internetový predaj.