Funkčné potraviny sú v kurze - Raševová, Kristína
Rastúci dopyt po funkčných potravinách priamo súvisí s nárastom stále častejšie diagnostikovanej poruchy metabolizmu a stal sa aj trendom zdravého stravovania. Potraviny bez lepku, cukru, bio alebo produkty určené na racionálne stravovanie sa tešia stále vyššej obľube a sú dôležitým faktorom pri výbere a nákupe potravín.