Využitie princípov zeleného marketingu v slovenských podmienkach - Nadányiová, Margaréta
Pojem a koncepcia zeleného marketingu. Zelený marketingový mix. Ecolabeling. Stratégia zeleného marketingu. Analýza využitia princípov zeleného marketingu na Slovensku.