Ruský internetový slang v lingvodidaktickom aspekte - Rechtoríková, Gabriela
Počítačový slang ako nevyhnutný dôsledok počítačového softvéru a jeho široké využívanie v rôznych oblastich spoločenského života. Rozdiely medzi ruskými a slovenskými výrazmi spojenými s počítačou technológiou.