Plastové platební karty už nejsou "in", do popředí se dostává digitální tokenizace - Houdek, Tomáš
Rozhovor s Richardom Walitzom zo zpoločnosti MasterCard, ktorý má na starosti rozvoj mobilných platieb a vývoj nových digitálnych platforiem. Ako najmodernejšie technológie uľahčujú život.