Fintech novinky – jaké jsou nejnovější trendy? - Sobková, Martina
Najnovšie fintech projekty, ktoré sú priamo spojené so subjektami pôsobiacimi na finančnom trhu. Štúdia prináša 28 jedinečných príkladov najnovších projektov v oblasti fintech trendov v nasledujúcich rokoch.