Start-up ako moderná forma podnikania - Havier, Jan, 1989-
Vymedzenie prístupov k pojmu start-up. Hlavné charakteristiky start-upu. Lean start-up a lean management. Štruktúra metodiky lean start-up – feedback loop. Typy start-upov. Financovanie start-upov. Životný cyklus financovania start-up spoločnosti. Veľká miera neistoty.