Sociálne siete a ochrana osobnosti - Pavčík, Jakub
Ochrana osobnosti v slovenskom právnom poriadku. Špecifické vlastnosti internetu a sociálne siete. Autorské práva a legislatívne aspekty ochrany osobnosti. Občiansky zákonník a občianskoprávna ochrana v prípade neoprávneného zásahu do osobnosti fyzickej osoby.