Ekonomické předměty v bakalářském studijním programu sociální práce - Danihelková, Ester
Ekonomické znalosti a zručnosti ako kľúčový predpoklad pre odbornú kompetenciu vo vzťahu k riešeniu životných situácií klientov. Vzdelávanie a prínosy ekonomických predmetov pre uplatnenie sa na trhu práce sociálnych pracovníkov a oblasť sociálnej ekonomiky.