Klastre v kontexte regionálneho rozvoja - Jamnický, Peter
Regionálny rozvoj a zakladanie klastrov. Výhodná lokalizácia klastra ako významný faktor jeho rozvoja. Kritériá lokalizačného rozhodovania v rozličných priestorových rovinách. Význam znalostného manažmentu pri zakladaní a rozvoji klastrov. Inovácie a ich vplyv na rozvoj klastrov. Inovačné politiky v porovnaní s inovačnými vzormi.