Odmeňovanie pedagogických zamestnancov od 1.9.2016 - Matlovičová, Iveta
1.9.2016 nadobudla účinnosť novela č. 217/2016 Z.z. zákona o odmeňovaní, ktorá zaviedla novú osobitnú stupnicu platových taríf a to pre učiteľov vysokých škôl. Tarifný plat, ktorý patrí učiteľovi VŠ, pedagogickému a odbornému zamestnancovi.