Záporná úroková miera na medzibankovom a dlhopisovom trhu - Jánošová, Veronika, 1953-
Základná úroková miera. Vývoj základnej úrokovej sadzby na Slovensku (1993-2014). Depozitná úroková miera. Znižovanie depozitnej úrokovej miery. Dlhopisová úroková miera.