Diagnostic of management of culture in order to implement the concept of a socially responsible company: the case of a concern - Vveinhardt, Jolita
Pri realizácii spoločenskej zodpovednosti firiem (CSR) v praxi, je nutné vyhodnotiť kultúru riadenia organizácie, ktorá je nástrojom a ukazovateľom východiskovej polohy implementácie CSR. Úroveň kultúry riadenia podniku a podnikové problémy sociálnej zodpovednosti.