Research on the demand for parking lots of shopping centres - Palevičius, Vytautas
Efektívne využívanie parkovísk nákupných centier počas dvadsiatich štyroch hodín. Použitie parkovísk nákupných centier na parkovanie osobných automobilov v noci. Rozvojové priority a implementácia daných odporúčaní. Výskum na parkoviskách 49 nákupných centier v meste Vilnius (Litva).