Použitie sociálneho fondu - Matlovičová, Iveta
Sociálny fond je určený na realizáciu podnikovej sociálnej politiky v oblasti starostlivosti o zamestnancov, pričom súčasná právna úprava zakazuje použitie prostriedkov sociálneho fondu na účely odmeňovania za prácu. Ako je zamestnávateľ povinný poskytovať príspevky zo sociálneho fondu.