Medzinárodné vedecké podujatie INFER Workshop on European integration in the aftermath of debt crisis - Dujava, Daniel
Informácia o cieľoch workshopu s názvom Infer Workshop on European Integration in the Aftermath of Debt Crisis, ktorý sa konal v dňoch 11. a 12. marca 2016 na pôde Národohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave.