Politický diskurz ako odraz vzťahu medzi kultúrou a rodovou polarizáciou jazyka - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Vzťah medzi kultúrou, jazykom a politickým diskurzom, ktorý je s obomi úzko spätý. Význam komunikatívnej kompetencie pri dosahovaní osobných a skupinových cieľov v politike.