Political language in international relations - Adamcová, Silvia, 1984-
Jazyk politiky a diplomacie, ako aj interkultúrnej komunikácie. Komunikácia v niektorých oblastiach praxe najmä v medzinárodných vzťahoch, medzinárodnej politike, medzinárodnom obchode, podnikaní, školstve, vede a diplomacii. Procesy prebiehajúce v profesijnej oblasti, kde dochádza ku kontaktu medzi diplomatmi z rôznych kultúr a rôznych jazykov.