Informácie zamestnávateľa - nakladanie s nimi - Kovalčíková, Martina
Obchodné tajomstvo, bankové tajomstvo, telekomunikačné tajomstvo, poštové tajomstvo. Utajované skutočnosti - osobitný režim nakladania s informáciami. Osobné údaje - ochrana informácií. Povinnosť mlčanlivosti, porušenie tejto povinnosti znamená porušenie pracovnej disciplíny zamestnancom.