Zelené energie naďalej pod striedmym režimom - Haluza, Ivan
Drahšie zelené elektrárne a tlak na ceny elektriny. Priorita na Slovensku - minimalizácia vplyvu obnoviteľných zdrojov energie na koncové ceny elektriny. Zelená elektrina otvorená iba pre menších investorov. Investície do zelenej elektriny. Slovenská flotila zelených elektrární.