Analýza vplyvu krízy na jednotlivé ekonomické kategórie v podnikoch - Kello, Martin
Analýza vplyvu finančnej krízy na ekonomické kategórie ako ročný obrat, tvorba pridanej hodnoty, tvorba EBITDA, počet zamestnancov, výška osobných nákladov, výška vlastného imania, objem prijatých úverov podnikov vyrábajúcich nábytok v SR. Sledované obdobie: 2008 až 2013.