Einige Bemerkungen zur politischen Rhetorik - Adamcová, Lívia
Skúmanie hovoreného jazyka a ústnej rétoriky je oblasťou interdisciplinárnej lingvistiky. Rečové a komunikačné schopnosti, rétorika pre prax a schopnosť rečniť na verejnosti. Politická komunikácia z jazykového hľadiska.