Speech Acts in Political Discourse and Political Speeches - Pavlíková, Žaneta, 1973-
Reč pôsobiaca v politických prejavoch a politických diskurzoch. Aspekty hovorených verejných prejavov a analýza vybraných politických diskusií z hľadiska rečovej interpretácie.