Vybraní predstavitelia regionálnych inštitúcií na podporu malých a stredných podnikov na Slovensku - Korcsmáros, Enikö
Význam malých a stredných podnikov v regionálnom rozvoji. Vybrané podporné inštitúcie, ktorých úlohou je pomáhať malým a stredným podnikom v rôznych situáciách. Slovak Business Agency. Regionálne poradenské a informačné centrá (RPIC). Ústredie práce, sociálnych vecí a rodiny. Slovenská záručná a rozvojová banka (SZRB). Združenie mladých podnikateľov Slovenska (ZMPS). Výsledky prieskumu v Nitrianskom kraji.