Campaign language in Slovakia prior to the 2016 parliamentary elections - Barac, Ľudovít
Analýza využitia politického jazyka v priebehu volebných kampaní v roku 2016. Lexikálne oblasti formovania a použitia slovnej zásoby slovenských politikov. Konotácie vo verejnom diskurze. Využívanie jazyka vo voľbách 2016 a porovnanie s predchádzajúcimi voľbami.