Ekonomiku posúvajú start-upy - Nejedlý, Tomáš
Systematická a štedrá vládna podpora inovatívnych firiem. Konzervatívna krajina a podnikateľské prostredie. Program Krajina zakladateľov. Odbúravanie byrokracie. Na koho sa obrátiť pri zakladaní start-upu v Rakúsku.