Rakúska ekonomika sa pomaly prebúdza - Lehuta, Michal
Prebúdzanie rakúskej ekonomiky po 4 rokoch prešľapovania na mieste. Vládne reformy, rast výdavkov na utečencov a zahraničný dopyt po rakúskych výrobkoch a službách. Daňové reformy a rast spotreby obyvateľstva. HDP na obyvateľa dosahuje 127 percent priemeru Európskej únie. Nízka miera nezamestnanosti. Nízky deficit, vysoký dlh.